Izgulós, pirulós, izzadós menyasszonyok figyelem!

Necces téma jön, de egyúttal olyan is, amiről mindenképp beszélni kell.
Amikor ezt a blogot olvasod, talán már az esküvődet tervezgeted, és valószínűleg épp olyan gyönyörűnek képzeled el, mint amilyennek a filmeken vagy valamelyik ismerősöd menyegzőjén láttad. Nem is állsz messze a valóságtól. Természetesen a Ti esküvőtök is gyönyörű lesz.
Van itt azonban néhány dolog, amit érdemes észben tartanod.

A nem mindennapi izgalom, plusz a nem éppen praktikus öltözet szokatlanul erős testi reakciókat válthat ki belőled.

Vannak, akik természetüknél fogva hajlamosak túlizgulni kicsit a dolgokat, aztán jön a pirulás, meg az izzadás, és ezen bizony nem segít az amúgy is nagy körülményességet igénylő, szokatlanul meleg menyasszonyi ruha. Vannak, akik ilyenkor pánikba esnek, és könnyen lehet, hogy az eredmény valami ilyesmi lesz…

ideges

Hidd el, felesleges! A fotókon – persze érdemes profi fotóst megbízni a feladattal – semmi sem fog látszani abból, milyen meleged volt, vagy hogy az egész ceremónia alatt a torkodban dobogott a szíved, netán olyan piros lettél, mint egy szép érett paprika. A kellemetlenségeket pedig hamar el fogod felejteni.
Ez a nap olyan gyorsan eltelik, annyi érzés, élmény, esemény ér majd, hogy amúgy sem érsz rá ilyenekkel foglalkozni. Aztán amikor évekkel később megkérdezik, milyen volt az esküvő, nem ezek a dolgok ugranak be először, hanem hogy mennyire boldog voltál és milyen gyönyörű.

A biztonság kedvéért pedig van itt néhány hasznos tipp, amivel könnyen elejét veheted a problémáknak:

• Egy profi smink, amit ha kell, akár többször is felfrissíthettek, segít eltüntetni a pirulás nyomait.
Ha szükségesnek érzed, hívj el egy profi sminkest, hogy kéznél legyen, és neked ne kelljen aggódnod a szépséged miatt.

• A menyasszonyi ruhák, anyaguknál és szabásuknál fogva is, nagyon melegek tudnak lenni.
Ha tehát te izzadós típus vagy, érdemes lesz könnyebb ruhát, nyitottabb cipőt választanod a Nagy Napra. A hajadat pedig érdemes kontyba tetetni, mert ha megizzadsz, bizony rád fog tapadni, ráadásul a nyakadat is melegíti tánc közben.

• A legegyszerűbb és legütősebb megoldás: Ha nagyon ideges vagy és végképp kimelegedtél, (a kettő gyakran egymást erősíti) próbáld meg külön erre a célra kapható zselés jégtasakokkal lehűteni magadat. Ez a pár perc félrevonulás, ez a kis  – csak magadnak szánt – idő és kényeztetés segíteni fog leküzdeni az idegességet is.


Esküvő? Rengeteg hasznos tippünk van. Kövess bennünket a Facebooon!

Scroll to top