Ilyenek lesznek az idei év legizgalmasabb menyasszonyi ruhái

Még javában tombolt a 2016-os nyár, mikor a világ legmenőbb divattervezői már gőzerővel dolgoztak az idei év legszebb, legvagányabb, legexkluzívabb esküvői ruháin. A legutóbbi New York-i esküvői divathéten bemutatott trendek szerint 2017 a klasszikus eleganciával vegyített merész kísérletezés éve lesz, ahol a színes és széles palettán bárki megtalálhatja majd a személyiségéhez leginkább passzoló darabot.

Az idei évben egész biztosan nem jelent majd gondot, ha a hagyományos stílusokhoz viszonyítva kicsit extrém az ízlésed. Theia, Pnina Tornai, Lela Rose és a menyasszonyi ruhák divatjának más híres dizájnerei olyan ruhakölteményekkel rukkoltak elő ugyanis, melyek harmonikusan ötvözik az egyéniséget a hagyománnyal, a klasszikust a modern fazonokkal.

Ha például a természetes, szolidan nőies stílus híve vagy, akkor Theia kreációiért biztosan odaleszel. De ha inkább a komoly eleganciát, a luxust sugalló csipkés, áttetsző darabokat szereted, akkor a Pnina Tornai által megálmodott uszályos, virágfodros stílus lehet az ideális választás neked.

pnina-tornai

Unod a klasszikus szív alakú dekoltázst, a szűzies mesebeli hercegnő imázst? Valami igazán dögös, szexi fazonra vágysz? Ha így van, alighanem ráéreztél a 2017-es év egyik legerősebb esküvői ruha trendjére. Anne Barge, Ines de Santo és Reem Acra ugyanis mind a női test alakjának magától értetődő szépségére hagyatkoztak.

szexi-menyasszonyi-ruha

Vagány nő vagy? Olyan, akinek semmi sem állhatja útját, és bátran felvállalja az egyéniségét? Az idei év bőséges választékban kínál majd neked merészen könnyed stílusú menyasszonyi ruhákat. Miért kellene ragaszkodnunk a megszokotthoz, a nagyestélyi fazonú, uszályos ruhákhoz? Légy laza, praktikusan egyszerű, mégis gyönyörű és elegáns!

leszbikus-menyasszonyi-ruha-1

Ami a kiegészítőket, az ékszer-virág együtteseket illeti, egyszerűen nem eshetsz túlzásba.
Variáld bátran a virág és gyöngy motívumokat, melyek nem csak a hagyományosan hófehér menyasszonyi ruhákhoz passzolnak kitűnően, hanem az egyedi fazonú, szolid pasztell darabokhoz is.


Tetszett a cikkünk? Olvass még hasonlókat!

Pünkösdi esküvő – Miért piros a pünkösdi esküvői ruha?

A valaha volt 3 legdrágább esküvői ruha

Esküvői bakik és amiket megtanulhatsz belőlük


Scroll to top